Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Как малка врачанска фирма прави над 200 000 лева месечен оборот за своите бизнес клиенти?

Докато много бизнеси все още не са сигурни в ползите от дигиталния маркетинг и онлайн рекламите, през изминалия април 2023г. една врачанска фирма донесе оборот от близо 215 000 лева за няколко семейни бизнеса.

„За едрия бизнес това може да не е голяма сума, но за някои малки местни фирми постигнахме 500% ръст на продажбите спрямо предходния месец“ – iподеля екипът на EVOL.BG.

Всяка от фирмите продава стоки на стойност между 10 и 150 лв. А общо използваният рекламен бюджет е около 19 000 лв. за всички всички бизнеси в категория микро предприятия, без таксите за наемане на агенцията.

Успехът през април идва за сектори като магазини за играчки, облеклa, туристически услуги, стоки за дома, автомобилни услуги, заведения за хранене и други.

„Погледът върху различни бизнеси помага за създаването на работещи маркетинг стратегии. Колкото повече работим с различни типове бизнеси, толкова по-добри ставаме. Това е като да имаш 20-30 бизнеса едновременно. Опитът е безценен.“ – споделя основателят на EVOL.BG.

Сумата е далеч от рекордни резултати за маркетинг експертите.

„Всъщност сме постигали в един месец и няколко милиона оборот, но това е било за големи компании или пък такива с висока стойност на продукта, например продажба на нови автомобили“.

Това е бизнес, чиято основна дейност е да работи за успеха на друг бизнес. За екипа от специалисти на маркетинг агенцията това носи голямо удовлетворение. Както те самите споделят „Нашият успех е пряко зависим от успеха на нашите клиенти“.

Освен помощта за бизнеса, всички в маркетинг агенцията помагат и за провеждането на обучения по дигитален маркетинг, консултират местната община и местни институции и се стремят да създават една по-добра среда в родния си град Враца.

Източник: www.zovnews.com

Подобни публикации

Back to top button