Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Препоръчани
Популярно

Кампания „Зелено бъдеще за всеки!“ организира Северозападно държавно предприятие Враца

Информационна кампания „Зелено бъдеще за всеки!“ организира през тази Седмица на гората -от 3-ти до 9-и април, Северозападно държавно предприятие Враца. В петте областни града на Северозападния регион за планиране ще бъдат разположени информационни шатри с тематична изложба и арт ателиета, казаха за БТА организаторите.

Ще участват деца от детски градини в съответния град, които ще изработват природни сувенири, ще оцветяват общ постер, а за всички включили се ще има сувенири като магнити и химикалки.

За възрастните, които решат да се включат, ще има специална горска анкета, която ще показва доколко познават професията на лесовъда. Отговорилите правилно ще получат награди като тениски и дъждобрани, изработени по проект „Подобряване природозащитното състояние на горски природни местообитания и подпомагане на екосистемните услуги, предоставяни от горите, чрез прилагане на лесовъдски практики и залесяване на територията на Северозападно държавно предприятие“. На място ще има и специална весела фоторамка, съобщиха още организаторите.

Първият областен град, който ще бъде посетен, е Плевен, на 6 април, на пл. „Възраждане“. На другия ден е Ловеч, ул.”Търговска” на пресечката с ул.”Панайот Пипков”. На 10 април ще е Видин, на ул.”Търговска” 6. Във Враца шатрата ще е на 11 април, в началото на пл. „Хр.Ботев“, пред офиса на Северозападно държавно предприятие. Последният град ще е Монтана – на 12 април, в парк “Монтанезиум”. Събитията ще започват от 10 часа.

Източник: www.bta.bg

 

Подобни публикации

Back to top button