Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Проведоха специализирани акции във Врачанско

Вчера, за времето от 07.30 часа до 20 часа на територията, на Районно управление-Бяла Слатина е проведена специализирана операция, съобщиха от МВР-Враца. Целта на акцията е противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, контрол на автомобилното движение. Проверени са 257 автомобила  и 320 лица. Съставени са 3 акта и 71 фиша по Закона за движение по пътищата. Операцията е проведена съвместно със служители на ЗУ „Жандармерия“, Районно управление-Козлодуй, Районно управление-Оряхово и „Пътна полиция“-Враца.

За времето от 8 часа вчера до 6 часа тази сутрин, на територията на Районно управление-Козлодуй е проведена специализирана операция, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца. Целта на акцията е противодействие и превенция на битовата престъпност. Проверени са 33  лица и 26 автомобила. Съставени са 2 акта и 5 фиша по Закона за движение по пътищата.

Източник: Конкурент

Подобни публикации

Back to top button