Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Ремонтират обходния път на Враца, ама… от 2025 г.

Ремонтът на околовръстния път край Враца ще започне през 2025 г., това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков по време на днешния парламентарен контрол в Народното събрание.

Той отговори на въпрос на Ивайло Папов от “Възраждане” относно състоянието на пътя в частта от Е-79 около местността на язовир “Дъбника”. Папов попита каква е възможността за рехабилитация на пътното трасе. “Част от вилната зона на Враца минава оттам, състоянието на пътя е лошо”, посочи депутатът.

“Имам лични впечатления от пътя, аз често пътувам до Северозапада, оттам произхожда семейството ми. Пътят е лош, има много пропадания, с намалена носимоспособност са платната и се налага основен ремонт”, каза министър Цеков.

Според него е обявена обществена поръчка, но процедурата все още не е приключила. “За мен лично е недопустимо осем месеца след стартирането на обществена поръчка да не е излъчено класиране”, възмути се министър Цеков и обясни, че изготвянето на техническия проект прави възможно ремонтът да стартира реалистично в началото на 2025 г.

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button