Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Във Враца наградиха участници в олимпиади и състезания

Грамоти за постигнати високи резултати на национални и международни олимпиади и състезания в различни направления получиха близо 180 ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Наградените ученици са от 5-ти до 12-ти клас.

Те са участвали в международни конкурси и национални състезания по математика, физика, информационни технологии, STEM науки, Български език и литература, чужди езици, природни науки, история, музика.

Голяма част от учениците са завоювали призови места в няколко различни направления. Отличията бяха връчени на официална церемония, която се състоя в спортната зала на гимназията. Директорът на ППМГ „Акад. Иван Ценов“  Татяна Василева пожела на учениците да продължават да показват знания и умения и да завоюват още нови призови места в различните направления. Тя благодари и на техните учители за всеотдайния труд, в резултат на който са постигнати високите успехи.

На ученическия съвет беше връчена специална грамота за активно участие в училищния живот и принос за утвърждаване авторитета на ППМГ.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button