Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаПрепоръчани
Популярно

ВиК – Враца е подменило над 500 км водопровод за последните десет години със собствени средства

Над 500 км тръби за водопровод е подменило ВиК – Враца за последните десет години със собствени средства, съобщи за БТА управителят Ангел Престойски.

„Няма друго ВиК дружество в страната, което през последните години да е подменило толкова голяма част от подземната си структура, като нашето“, коментира Престойски. По думите му и общините в област Враца са били много активни през този период, реализирали са собствени водни цикли, след което дружеството е довършило мрежите, там където не са били включени в цикъла. В момента всички населени места в областта с над 10 хил. жители вече са със сменена водопроводна мрежа, имат и пречиствателни станции.

Работи се съвместно с общините и на улиците, където се планира подмяна на настилката, за да не се налага разкопаване на новоположен асфалт поради авария, обясни Престойски. Последно са сменени тръби на водопровод на улица в с. Нефела, а в момента се подменят 1100 м тръби на най-дългата улица в с. Баница – ул. „Александър Стамболийски“, които Община Враца планува да преасфалтира.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button