Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Зимната обстановка във Враца: Пътищата са проходими, ето къде няма ток

Всички пътища в област Враца са проходими при зимни условия, с  частични заледявания на места, съобщават от областната администрация във Враца.
По информация на ЕРМ Запад и дежурните по общини, от тази сутрин отново има прекъснато електроподаване. Ток няма в селата Бързина и Ботево, поради заледяване на електропроводниците. Очаква се електроподаването да бъде възстановено до края на деня. Планирани прекъсвания на електрозахранването има в населени места от община Бяла Слатина поради планов ремонт. В останалите общини на територията на област Враца, оперативната обстановка е спокойна.
Не се наблюдава повишаване на нивата на реките и язовирите на територията на област Враца вследствие снеготопенето.
Във всички населени места има водоподаване.
Призовават се шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, да не предприемат резки маневри, да спазват необходимата дистанция. Блокирането на движението от превозни средства, които не са подготвени за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали шофьори и работата на специализираната техника.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: www.bulnews.bg

Подобни публикации

Back to top button