Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Изграждат нов корпус на Математическата гимназия във Враца

Преди по-малко от месец стартираха строително-ремонтните дейности по изграждането на допълнителен корпус на ППМГ “Акад. Иван Ценов”. Сградата ще разполага с 6 класни стаи, хранилища, STEM център и конферентна зала. Съоръжението ще е на два етажа и ще бъде свързано с основния корпус на Математическата гимназия. Това съобщи заместник-кметът инж. Цветан Стойчков на среща с представители на медиите и допълни, че строителството няма да възпрепятства нормалното провеждане на учебния процес.

“Съществуващите класни стаи не се засягат, там учебният процес няма да бъде нарушен по никакъв начин. Единствено естеството на шум ще видим как ще въздейства, но имаме увереност, ежедневни срещи сме правили с директор и изпълнител, че ще бъде съобразено с учебния процес… Това е допълнение към основния корпус… Най-основното нещо е достъпна среда на цялата сграда, която ще обхваща от приземен до трети етаж на сградата, тъй като към момента няма достъпност за хора в неравностойно положение…”

Стойността на проекта е в размер на 1 595 947 лева.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button