Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

153 800 бюлетини бяха осигурени за Врачанско

На изборите за парламент на 2 април във Врачанско са осигурени 158 300 бюлетини, съобщиха за “Фокус” от районната избирателна комисия. Очаква се да пристигнат всеки момент.

Те тръгнаха тази сутрин от печатницата на БНБ в София с ескорт от жандармерията и сигурността им ще бъде гарантирана с постоянна охрана от полицията, която ще бъде дежурна на мястото за съхраняване на бюлетините.

Ще бъдат разпределени по общините, осигурен е достатъчен остатък, за да има гаранция, че всеки който желае може да упражни правото си на глас.

Раздаването на бюлетините по общини ще се случи в сряда на 29 март, и ще бъдат съхранявани в запечатано помещение до деня преди изборите, когато се раздават на всички СИК за подготовка на изборните помещения.

Хартиените бюлетини ще са бели, изработени от плътна непрозрачна хартия, която не позволява да се разкрива тайната на гласуването, с поредни номера и са защитени с полиграфическа защита.

Подобни публикации

Back to top button