Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

До 24 април се подават оферти за проектиране и строителство на нов мост в с. Горна Кремена

Агенция “Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изработване на технически проект и строителство на нов мост по път III-103 Роман – Мездра в с. Горна Кремена /при км 7+361/ в област Враца. Третокласният път е пряка връзка между областите Ловеч и Враца, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Кандидатите могат да подават оферти до 24 април т. г. Индикативната стойност на обществената поръчка е 350 хил. лв. без ДДС.

Срокът за изпълнение на поръчката е 120 дни. Проектантските работи е предвидено да се изпълнят за 60 дни. Въз основа на готовия проект ще се определят конкретните строително-монтажни дейности. Прогнозният срок за реализиране на строителните работи е 60 дни.

Съществуващият мост е зидано сводово съоръжение с устои от каменна зидария, а връхната му конструкция е с множество пукнатини и разрушения по зидания свод. Планирано е разрушаване на съществуващото съоръжение и изграждането на ново.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Back to top button