Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

“Книга за щастието” представят във Враца

“Книга за щастието” ще бъде представена днес във Враца. Авторът ѝ Владимир Дръндаревски казва, че това е книга, която дава точни понятия, свързани с щастието и най-важното – дава конкретни решения. Целта му е да помогне на хората да намерят пътя към щастието.
“Имам много проекти, които са водили в посока на създаване на такъв тип материали, които да бъдат сглобени в нещо по-голямо. Имах идея да издавам списание на тема съзидателност, с което да започна да правя нещо, с което да подтиквам хората да бъдат по-устремени, по-замислящи се за нещата от живота, по-търсещи, по-намиращи и във времето то се материализира, защото аз забелязах, че някои хора са в по-малка степен организиращи посоката си на мислене в тези теми. Затова просто се случи така, че аз материализирах това съдържание, реших да подскажа, че не е толкова трудно хората да имат излишъци, отколкото недостици. Защото според мен хората живеят в недостици или поне в усещането за такива, като се започне от времето, като се мине през емоциите, чувствата, усещанията и аз реших да подредя тези свои мисли в тази книга и да им подскажа, че трябва да вървят в малко по-устремена посока и не е чак толкова страшно и недостижимо както щастието, така и всички останали усещания за недостици, в които те живеят.”
Представянето на “Книга за щастието” е днес, 23 ноември, от 17:30 часа в залата на читалище “Развитие” във Враца.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button