Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Нови автомобили дари Община Враца на Районното управление в града

Ключовете на два нови автомобила за Районното управление (РУ) в града, връчи днес кметът Калин Каменов на началника на РУ-Враца гл. инспектор Димитър Шейнов. По думите на кмета в понеделник ще пристигне и третият автомобил.

Каменов благодари за добрата работа на органите на реда и заяви, че ще продължат да бъдат надежден партньор на полицията. „Вярвам, че с общи усилия ще направим така, че редът и сигурността да бъдат на още по-високо ниво и гражданите да се чувстват добре“, заяви кметът на Враца и добави, че Общинският съвет е гласувал средства, с които да бъдат закупени тест-дрегери за наркотици, които също да бъдат дарени на РУ.

Автомобилите са получени по постановление на Министерския съвет и с решение на Общинския съвет в града са дарени за нуждите на полицията. По думите на гл. инспектор Щейнов те ще бъдат използвани от служителите в РУ-Враца и инспекторите в Детска педагогическа стая.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button