Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Община Враца обяви конкурс за юрисконсулт, вижте какви са условията

Община Враца си търси юрисконсулт, научи агенция BulNews. Позицията е в дирекция “Правни дейности и обществени поръчки” в местната администрация.

Основната цел на длъжността е да осъществява процесуално представителство по съдебни дела, по които страна е Община Враца. Избраният служител осъществява текущи правни консултации по въпроси от дейността на администрацията. Той трябва да изготвя заповеди, протоколи, писма, становища и справки.
Изискваната минимална степен на завършено образование е магистър по право, с придобита юридическа правоспособност.
Мераклиите за поста трябва да познават действащото законодателство, както и да имат познания в областта на местното самоуправление и местната администрация.
Минималният размер на заплатата за длъжността е 780 лева, като сумата се определя в зависимост от квалификацията и професионалния опит на спечелилия кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в съответната администрацията
Конкурсът ще се проведе на два етапа – тест и интервю, а документи за участие се подават в срок до 20 април.

Източник: www.bulnews.bg

Подобни публикации

Back to top button