Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Окръжният съд във Враца търси съдебни заседатели

Окръжен съд – Враца търси кандидати за съдебни заседатели към същия съд с мандат 2024 – 2028 г. Процедурата за кандидатстване бе открита с решение на Общинския съвет – Враца, взето на 30 май.

Кандидатите трябва да са дееспособни български граждани на възраст от 21 до 68 години, да са с настоящ адрес в община Враца, да имат завършено най-малко средно образование, да не са осъждани за умишлено престъпление, независимо от реабилитацията, да не страдат от психически заболявания, да не са съдебни заседатели в друг съд, да не са общински съветници от съдебния район на Окръжен съд – Враца, да не участват в ръководството на политическа партия, коалиция или организация с политически цели, да не работят в съд, прокуратура, следствени органи, Министерството на вътрешните работи или в други органи от системата за национална сигурност, намиращи се в съдебния район на Окръжен съд – Враца и да не са избирани за съдебни заседатели повече от два последователни мандата към същия съд.

Срокът за подаване на документите е 01.08.23 г. (включително)в Центъра за административно обслужване на граждани в Община Враца, на адрес  гр. Враца, ул. „Стефанаки Савов” № 6.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button