Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Продават 16 общински жилища във Враца

16 общински жилища ще бъдат продадени във Враца, научи агенция BulNews.  На редовно заседание вчера, общинските съветници дадоха зелена светлина за продаването на имотите.
Внесеното предложение бе прието с 26 гласа „За“, 2 „Против“ и 3 „Въздържал се“.
В изпълнение на изискванията от Закона за общинската собственост, Общински съвет – Враца е приел Програма за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост през 2024 г. С Решение от 30 януари 2024 г. местните сенатори са приели списъка, определящ броя, вида и местонахождението на жилищата, включени във всяка от групите по чл. 2, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за управление и разпореждане с общински жилища /НУРУРОЖ/, съгласно които е предвидено да се извърши продажба на общински жилища по реда на същата наредба.
Във връзка с постъпили в Община Враца заявления за покупка на общински жилища, са комплектувани преписки, които са разгледани за съответствието им Комисията по чл. 9 на същата наредба. Съгласно изискванията от НУРУРОЖ, комисията е изготвила мотивирани предложения за продажба на общински жилища. Продажната цена на имотите е формирана на основание на чл. 40, ал. 2 от НУРУРОЖ.

Изтоник: www.bullnews.bg

Подобни публикации

Back to top button