Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Във Враца стартира кампанията “Осиновете врачанско семейство”

Кипи трескава подготовка за 21-ото издание на кампанията “Осиновете врачанско семейство”. Благородната инициатива стартира на 21 ноември, когато отбелязваме Деня на християнското семейство. И тази година целта е повече деца да се усмихват през коледните празници, а до всяко хлапе да достигне подарък, независимо от финансовите възможности на неговите родители.

Идеята за кампанията е на доброволеца от Корпуса на мира Джошуа Уенз. През изминалите години тя е доразвита от Дома на науката и техниката, а благодарение на нея се формира “най-добродетелното, най-християнското общество от дарители”, казва директорът на Дома на науката и техниката Евелина Васкова.

И тази година се очаква подаръци да стигнат до над 100 деца с по-малки финансови способности. Те са подбрани със съдействието на социалните власти. Основният принцип, който се спазва, е дарителят да не знае на кого дарява.

Кампанията ще бъде открита официално на 21 ноември в 11.00 часа пред Дома на науката и техниката във Враца.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button