Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Започва литературният фестивал “Враца – книжен град”

За пета поредна година врачанската регионална библиотека “Христо Ботев” организира литературния фестивал “Враца – книжен град”. Среща с популярни автори, творчески работилници за деца и базар с книги от водещи издателства са събитията, които за пореден път ще зарадват четящите врачани. Фестивалът се открива тази вечер.
“Враца – книжен град” е девизът на фестивала, който отново ще обедини писатели, читатели, книжари и библиотекари в литературните им изкушения и преживявания. Директорът й Силвия Павлова посочи, че литературното събитие ще се състои в периода от 28 – 30 септември. По думите й тази година във фестивала се включват рекорден брой издателства, като се включват хора не само от града.
“И през тази година сме се постарали да има за всекиго по нещо. Всеки е добре дошъл”, каза тя.
Литературният фестивал се превърна в традиция, очаквана от врачани. Врачани много четат, много се интересуват и винаги са информирани какви нови книги са излезли на пазара, отбеляза Павлова.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button