Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

Звездата на Ботев Враца: Ако имам възможност да отида в друг отбор в България, бих го обмислил

Голямата звезда на Ботев Враца Браян Переа даде интервю в родната си Колумбия пред „GOL“. Той коментира периода си в северозападния тим, как се е стигнало до трансфера му при „зелените“ и потенциално напускане в посока друг клуб от България, чужбина или Колумбия.

– Истината е, че се чувствам много добре, много съм щастлив. Имах възможност отново да играя, отново да се забавлявам, защото това е нещото, което намерих тук, в България. Клубът ми подаде ръка в труден момент от моята кариера и аз се възползвах от тази възможност и благодаря на Бога, че в личен и емоционален план всичко върви много добре.

Как се стигна до предизвикателството да играеш в България?

– Истината е, че това наистина беше като възможност, която имах да играя отново, разбирате ли какво имам предвид? Не се колебаех, реших да се възползвам максимално и, слава Богу, с този манталитет успях да изиграя главната роля. Целите се постигат и мисля, че това беше основното – да се възползвам отново от възможността и благодарение на Бога съм тук.

Какъв е българският футбол?

– Има много конкурентни отбори, лига, която възвръща силата си с традиционните отбори и има добро ниво. Пристигнаха и много добри играчи и това му придава голямо значение. Футболът е доста физически, тактически не толкова, защото по-голямата част от отборите не са силни, но физиката на връщане назад и напред е това, което може да се види най-много в мачовете.

Как се задържа в международния футбол?

– Това е манталитетът, който имаш към предизвикателството, и това, че си поставяш цели, защото когато си поставяш цели, когато имаш този манталитет на желаещ, това ти дава дисциплина, дава ти постоянство, защото няма да кажа, че защото е България, ще бъде лесно, не. Ако нямаш манталитета, постоянството и дисциплината, които трябва да имаш, не само във футбола, но и във всяка област, е много трудно да постигнеш целите си. Ако нямаш манталитета, постоянството и дисциплината, които трябва да имаш не само във футбола, но и във всяка област, е много трудно да постигнеш целите си. Поставил съм си лични и групови цели, да имам дисциплина, да имам този манталитет да искам винаги повече и слава Богу, нещата се случват.

Би ли се върнал в колумбийския футбол или искаш да останеш в чужбина?

– Истината е, че съм фокусиран върху завръщането си в първенството с Ботев Враца, но също така искам, ако има възможност да отида в друг отбор тук в България или другаде, бих обмислил този вариант. Но за момента имам още две години от договора си и затова мисля за клуба, но не оставям настрана възможността да напусна клуба. Истината е, че е имало предложения, но те не са били лесни, защото имам още две години договор с клуба, защото истината е, че трябва да говоря с клуба, така че мисля, че за колумбийския футбол това няма да е лесно. Бих искал, никога не съм си затварял вратите да се върна в страната си.

Източник: www.dsport.bg

Подобни публикации

Back to top button