Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

30 паралелки от Враца играят за „Най-четящ клас”

Общо 30 паралелки от начален курс се впускат в конкурса за „Най-четящ клас”, организиран от Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца по повод 70-години от създаването на културната институция. В годината, в която библиотеката чества своя юбилей иска да отличи учителите и децата, които са успели заедно да превърнат книгите в част от ежедневието си, както и да насочи вниманието на тези, които все още не са открили ползите от четенето за удоволствие.

Участието е предварително заявено от класните ръководители от врачанските училища. Всички деца имат активни регистрации за библиотеката и специална карта за игра в конкурса.

Според регламента, библиотекарите от Детски отдел и Филиал, вписват всяко от заеманията на учениците от класовете в автоматизирана библиотечна система, както и в обща читателска карта на класа.

Заеманията могат да стават при групови посещения на децата и учителите или индивидуално, при представяне на карта за участие.

Срокът за участие е от 1 март до 20 май 2024 г.

В конкурса ще бъдат раздадени 4 награди за: „Най-четящ I клас“, „Най-четящ II клас“, „Най-четящ III клас“, „Най-четящ IV клас“. Всеки от участниците ще получи грамота. Победителите ще бъдат избрани с помощта на автоматизираната библиотечна система.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в края на месец май 2024 г.

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button