Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Бабите мажоретки ще покажат уменията си на състезание във Враца

Близо 400 възрастни хора от Северна България ще се съберат в събота във Враца, за да покажат своите композиции в Регионалния преглед по гимнастика на спортните клубове и групи за “Здраве и активно дълголетие”.

Домакин на проявата, която се провежда със съдействието на Община Враца, е местният клуб. Вече повече от десет години той обединява десетки пенсионерки, които спортуват активно обединени под девиза “Ще остареем, когато си поискаме”.

Гимнастиката е ново начало в третата възраст за 40 врачанки, които активно членуват в местния спортен клуб “Вратица”. Негов председател е Маргарита Машланиец.

Зад тези успехи стоят ентусиазъм и упоритост вече много години, разказват пенсионерките мажоретки.

Спортният клуб, който е единствен по рода си в Северозапада, сега е в предстартова треска.

Клубът ще бъде домакин на регионален преглед по гимнастика, част от Държавния спортен календар на клубове и групи от категорията “Здраве и активно дълголетие” за тази година.

Проявата ще се проведе в събота в спортната зала на училище “Христо Ботев” във Враца със съдействието на общината и кмета Калин Каменов.

За веселата част, която е след гимнастическата изява,  пенсионерките мажотерки са намерили спонсори.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button