Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Назначиха служебно Общинската избирателна комисия във Враца

Бившият заместник-кмет на Община Враца Мария Попова е председател на назначената Общинска избирателна комисия. Съставът ѝ беше одобрен днес от Централната избирателна комисия служебно, след като партиите не се разбраха за позициите на председател и на секретар. За първото претенции имаха от ГЕРБ и ПП-ДБ, а за втората и от ДПС, и от БСП.

Попова е номинацията на ГЕРБ. Нейни заместници ще бъдат четирима души: Георги Петров от „Възраждане“, Марина Мишева от ДПС, Маргарит Маждраков от БСП и Дияна Митева от ИТН. Красимир Колев, представител на коалицията ПП-ДБ, ще е секретар на общинската комисия. Членовете в комисията са: Ирена Николова и Цветомила Маринова от ГЕРБ, Галин Николов и Ивелина Матина от ПП-ДБ и Иво Францов от „Възраждане“.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си от утре, 9 септември.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button