Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Община Враца увеличава капацитета си по проект

Община Враца подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по одобрен проект „Укрепване на общинския капацитет в Община Враца”. Дейностите са финансирани по Програма „Развитие на човешките ресурси” 2021-2027. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца. Общата стойност е 340 202.00 лева.

Основната цел на проекта е оказване на подкрепа за реформирането на системата на социалните услуги и улесняването на преходите към новите механизми на територията на община Враца, чрез развитие и укрепване на общинския капацитет. Предоставянето на интегрирана подкрепа на Община Враца в изпълнението на правомощията ѝ по Закона за социалните услуги, Закона за хората с увреждания и Закона за лична помощ ще позволи плавното и безпроблемно въвеждане на реформите в областта на социалните услуги и личната помощ и ще ускори предоставянето на по-ефективна, ефикасна и качествена грижа на хората от най-уязвимите групи от населението на община Враца.

Изтоник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button