Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Пет села от община Враца избраха кмет на втори тур

В община Враца в неделния ден се проведе вторият тур на местните избори. Минко Георгиев от ГЕРБ спечели балотажа в Тишевица, а Нанко Тодоров, издигнат от същата партия, беше преизбран начело на Вировско.

Най-драматична беше борбата в Лиляче, където Росен Петков взе връх след повторно броене на бюлетините. При първото отчитане беше фиксирано равенство, но при повторното броене кандидатът на ГЕРБ излезе начело с 2 бюлетини и с 234 да 232 гласа спечели кметското място. Изборите в Лиляче ще се запомнят с „преселението“ на над 140 души в месеците преди местния вот.

Международният съдия по борба Ангел Петров взе убедителна победа в Згориград. Той ще наследи в най-голямото село в община Враца ветеранът Асен Георгиев, който се оттегля в пенсия.

Георги Василев, издигнат от ПП „Български възход“, стана кмет на село Паволче, след като събра одобрението на 190 души от врачанското село. Това се равнява на 53.22% от упражнилите право на глас на балотажа. Вторият тур от изборите беше загубен от кандидата на ГЕРБ Теодора Игнатова, за която гласуваха 45.94 на сто или 164 души.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button