Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Представиха възможностите за еврофинансиране във Враца

Представиха възможностите за европейско финансиране на информационно събитие, организирано от Областния информационен център във Враца.

Освен срещите по общини,  екипът на центъра се срещна с бизнеса по предприятия, земеделски производители на място в стопанствата и представители на образованието. Най-голям интерес на форума предизвикаха: процедурите „Адаптирана работна среда”, финансирана от Програма „Развитие на човешките ресурси” 2021-2027 и „Внедряване на иновации в предприятията”, финансирана от Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията” 2021-2027, които  имат  за цел да предоставят помощ на предприятията за посрещане на  новите предизвикателства, свързани с осъществяването на прехода към климатично неутрална икономика и променящите се модели на работа.

Предвидените дейности са насочени към подобряване на здравословната  и безопасна работното среда в предприятията и предоставяне на фокусирана подкрепа на българските предприятия за повишаване на иновационната дейност чрез разработване на иновации (стока, услуга или иновация в бизнес процесите) в тематичните области на Иновационна стратегия за интелигентна специализация 2021-2027.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button