Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Събират общинските съветници във Враца извънредно

Председателят на общинския съвет във Враца д-р Владимир Христов свика извънредно заседание на местния парламент за утре, 16 ноември. Сесията ще започне от 17 часа в конферентната зала на местната администрация, а в дневния й ред е включена само една точка.

Съветниците трябва да одобрят или отхвърлят предложението на кмета Калин Каменов за сключване на партньорско споразумение за кандидатстване с концепции и интегрирани териториални инвестиции в „Зелени решения за устойчиво развитие на Северозападния регион за планиране“.

В докладната се припомня, че Община Враца е водещ партньор, като в обединението влизат още общините Монтана, Борован, Бяла Слатина и Мизия, областната администрация във Враца, драматичният театър в Монтана, транспортното дружество и ДКЦ-1 в града под Околчица.

Специфичните цели, които ще се опитат да решават са свързани със зеления и екологичен транспорт в Монтана и Враца, насърчаване на предприемачеството чрез изграждане на Индустриален парк и обновяване и модернизиране на пешеходната зона на Враца.

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button