Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Изчезна областният управител на Враца

Изчезна областният управител на Враца Надя Донкинска, научи ексклузивно агенция BulNews.
В четвъртък и петък номинираната от ПП дама не се е появила на работа и предизвикала смут в сградата на „Демокрация“ №1.
За тези 2 дни тя не си е пускала отпуск и не е издала заповед кой ще я замества, докато не е на работа, както изисква правилникът на работа на областните администрации. През това време на бюрото ѝ се трупала служебна кореспонденция, която често изисква отговор в спешен порядък. Отгоре на всичко, ако беше станал природен катаклизъм – например наводнение, нямаше да има кой да ръководи действията на държавните структури.
Тази неизвестност предизвикала напрежение сред нейните подчинени, тъй като никой нямал представа къде е областният управител. По същото време от паркинга пред администрацията изчезнал и служебният автомобил “Фолксваген”. Агенция BulNews знае кой е шофирал колата, но на този етап няма да замесва името на младия жребец.
Разследване на медията ни установи, че причината за създалата се необичайна ситуация е пътуване на Надя Донкинска до Арбанаси. Странното е, че за тези две дати няма обявено мероприятие на областните управители, правителството или някое сдружение. В крайна сметка се оказа, че врачанският губернатор се е скрил в селото край Велико Търново по романтични причини, затова медията ни няма да огласява повече подробности в името на семейния мир на госпожата. Куриозното е, че няколко дни преди това с мило тържество тя отбеляза поредната годишнита от сватбата си.
Иначе за Надя Донкинска и нейния сексуален апетит се носят легенди във Враца. Стените на бившия ѝ кабинет в местния клон на СиБанк пазят толкова тайни, че ако проговореха, можеше да се публикува роман, далеч по-интересен от този на Ксавиера Холандер. Вероятно нейната склонност към шегите и закачките с чужди мъже е причината при обединението на ОББ и СиБанк тя да не получи предложение да оглави новата структура, въпреки че бе регионален директор на едната за Северозападна България.
Докато екипът ни работеше по тази розова история, се натъкна на още нещо скандално, което нито един областен управител на Враца досега не си е позволявал, но затова ще стане дума през следващите дни.

Източник: www.bullnews.bg

Подобни публикации

Back to top button