Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Във Враца подготвят теферич на открито

За трета поредна година във Враца ще се проведе събитието “Врачански теферич“, чиято основна цел е да продължи семейната традиция за пикници на открито.

Най-малките жители на града ще имат възможността да се забавляват с игрите на своите родители – федербал, тенис на маса, футбол, баскетбол, шах и табла, народна топка, ходене на въже и много други забавления на асфалт.

В парка при стадион “Христо Ботев” ще бъдат обособени тематични кътове за лятна библиотека, настолни игри, приложно колоездене, кулинарни ателиета, места за отдих с хамаци и атрактивни творчески работилници.

Малчуганите с авантюристичен дух ще могат да участват в съвременния вариант на “Стражари и апаши”, както и да търсят “съкровища”.

Творчески настроените пък ще изработват еко табели с послания и оригами пъзели.

За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат местни таланти, а за всички участващи ще има томбола с много изненади. Специалната награда по традиция е семейна кошница за пикник.

За желаещите да посетят събитието ще бъде организиран превоз с атракционните  влакчета, които ще тръгват от ж.к. “Дъбника”.

Събитието ще се проведе на 12 август (събота) от 10:00 часа в парка при стадион “Христо Ботев”.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button