Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Янко Кочев оглавява МБАЛ – Враца

Очаквано, Янко Кочев ще застане начело на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца. Това ще стане, тъй като икономистът, който беше единственият кандидат за поста, спечели конкурса на Министерството на здравеопазването за директор на лечебното заведение.

Припомняме, конкурсът за шеф на болницата във Враца бе обявен, след като досегашната ѝ директорка д-р Кети Ценова подаде оставка и здравният министър обяви публично, че ще я приеме.

Причината д-р Ценова да напусне ръководния пост пък бе проблемът с детското отделение на лечебното заведение, което в средата на лятото бе напуснато от всички лекари, работещи в него, и така се наложи да затвори врати, докато проблемът с намирането на лекари бъде решен.

Малко преди напускането си в докладна до Съвета на директорите на болницата д-р Ценова алармира, че има опасност решаването на този проблем, който мина през увеличаване на заплатите на новите попълнения в детското отделение, да доведе лечебното заведение до сериозни финансови проблеми, тъй като е последвала лавина от искания за увеличения на заплати под заплаха от напускане.

След вписването му в Агенцията по вписванията, предстои новият директор Янко Кочев да се справя с този и с всички останали проблеми на лечебното заведение.

Източник: www.zdrave.net

Подобни публикации

Back to top button