Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Конкурс „С дъх на планина“

По случай 34 години от обявяването на Природен парк „Врачански Балкан“ и 15 години от откриването на Природозащитен център „Натура“, Дирекция на ПП „Врачански Балкан“ организира фото конкурс за ученици „С дъх на планина“.
В конкурса могат да вземат участие ученици от 8 до 12 клас от област Враца и Монтана. Всеки участник може да кандидатства с до 3 снимки, направени на територията на Природен парк „Врачански Балкан“ в следните категории:

  1. Природна забележителност и пейзаж
  2. Туризъм и свободно време в планината

Приемат се цифрови изображения, само във формат .jpg или .jpeg формат, не по-големи от 8MB. Снимките трябва да се придружават с имената на автора, телефон за връзка и e-mail.

За участие фотографиите се изпращат на ел.поща: е  vratchanskybalkan@gmail.com до 19 декември 2023! Резултатите ще се публикуват на 21 декември. Предвидени са атрактивни награди, като за първите 3 места във всяка категория са предвидени външни преносими батерии.

За повече информация : www.vr-balkan.net

Източник: www.vr-balkan.net

Подобни публикации

Back to top button